PROFIL

 

I Aarsleff Rail har vi specialiseret os i infrastrukturprojekter på og omkring jernbanen. Vi har mange års erfaring med alle typer af banearbejder og arbejde omkring jernbanespor. Vores udførelsesmetoder og materiel er tilpasset og udviklet, så vi bedst muligt imødekommer vores kunders ønsker til kvalitet og lønsomhed.

 

Som en af Danmarks førende jernbaneentreprenører har vi fokus på effektive og innovative løsninger, og stræber altid efter vores kunders tilfredshed og for at fremme samarbejdet både før, under og efter projekterne.

 

Vi udvikler løbende vores forretningsfokus for at kunne levere projekter af høj kvalitet til vores kunder. Gennem tilkøb af velfungerende selskaber med stærke specialkompetencer skaber vi synergi i forretnings- og produktudviklingen, og kan tilbyde vores kunder unikke totalløsninger.

 

Med over 550 højt kvalificerede medarbejdere og vores flåde af specialmaskiner udfører Aarsleff Rail opgaver overalt i Danmark, og vi samarbejder gerne med internationale partnere, når det tilfører særlig værdi for vores kunder.

 

I 2016 blev vi kåret som Gazelle-virksomhed bl.a. på baggrund af flotte regnskabsresultater fire år i træk og en fordobling af omsætningen.

 

Opkøb af virksomheder med stærke specialkompetencer medvirker til vores mission om at tilbyde vores kunder høj kvalitet og kompetent projektledelse. Bl.a. overtog vi i 2014 alle aktier i det svenske firma Anker AB. Igennem en årrække har virksomheden udviklet sig og skiftede i 2022 navn til Aarsleff Rail AB. I 2017 gjorde vi entre på det norske marked og i 2022 blev norske Trym Anlegg AS en del af Aarsleff Rail-gruppen.

 

Vi er en del af Aarsleff-koncernen, som arbejder på internationalt plan og har en førende position i Danmark. Koncernen er specialiseret i planlægning og udførelse af store, komplekse projekter indenfor infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og bygge- og anlægsopgaver.

 

Vi er specialister indenfor alle arbejdsområder i forbindelse med baneprojekter herunder: 

  • Sporarbejde
  • Kørestrøm
  • Svejsearbejde
  • Letbaner
  • Sporkasse og afvanding
  • Sikring og stærkstrøm
  • Automatiske inspektionssystemer
  • Konstruktioner
  • Jernbanesikkerhed.

 

UK / DK contact : +45 8734 3000
: +45 3634 4640
info@aarsleffrail.com